QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni mezi Valchou a Doudlevcemi usmrtil vlak muže

21.07.2017 7:43     21.07.2017 9:22

V Plzni mezi Doudlevcemi a Valchou srazil osobní vlak muže. Přivolaný lékař na místě už jen konstatoval smrt. Provoz na železnici se v úseku mezi hlavním nádražím a Valchou zcela zastavil.

koleje

Osobní vlak 7511 srazil 54letého muže v pátek v brzkých ranních hodinách mezi železničními stanicemi Plzeň-Valcha a Plzeň-Doudlevce.

Provoz na železnici se zcela zastavil. Na trati číslo 183 z Plzně na Klatovy jezdí v úseku Plzeň – hlavní nádraží a Plzeň Valcha místo vlaků autobusy.

Podle mluvčího záchranky Martina Brejchy sražená osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem, na místo byl povolán koroner.

Případem se zabývá policie. "Deset minut před pátou hodinou ráno, byli policisté přivoláni k tragické události, která se stala v Plzni na Borech. Podle zjištěných informací zde došlo k neštěstí na železniční trati – přejetí 54letého muže osobním vlakem," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.  

Na místě byly přítomny složky IZS. "Policisté se v současné době zabývají příčinou a okolnostmi této tragické události. Provoz na uvedené trati bude v nejbližší době opět obnoven," uvádí dále mluvčí policie.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24