QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni se chystá drsný Pilsenman. Pro diváky slibuje velkou podívanou

10.08.2017 13:33

Louky u sv. Jiří i Bolevák budou už v tomto týdnu patřit jednomu z nejdrsnějších závodů. Chystá se jubilejní 15. ročník Pilsenman. Přinášíme podrobnosti.

pilsenman

Tradiční terénní závod s názvem Pilsenman proběhne letos v sobotu 12. srpna na loukách u sv. Jiří na Doubravce. Jako každý rok se závodníci mohou těšit na závod v triatlonu nebo kvadriatlonu. Připravený bude také doprovodný program pro děti i diváky.

Jubilejní 15. ročník terénního závodu zahrnuje dva hlavní závody v triatlonu a kvadriatlonu. V obou závodech je možné startovat v kategoriích jednotlivců nebo dvojic a trojic. Hlavní zázemí závodu bude u sv. Jiří, startovní výstřel však zazní v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka.

Během dne bude probíhat i doprovodný program pro děti. Děti se mohou těšit na opičí běh, hod na draka, skok do dálky, ale i kreativní aktivity. Program Junikornu bude probíhat od 10:00 do 13:00. Ve 12 hodin také proběhne tradiční dětský duatlon.

Kompletní informace o závodu, podrobné mapy, popis všech tratí a další informací najdete na webových stránkách www.pilsenman.cz. "On-line registrace končí ve čtvrtek, poté bude možné se přihlásit až na místě, ale pouze do závodu v triatlonu,“ doplňuje ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu.

Přibližný časový program:

10:00 Start - triatlon a kvadriatlon - Velký bolevecký rybník

10:00 Začátek programu pro děti - louky u sv. Jiří

10:55 Očekávaný dojezd - louky u sv. Jiří

12:00 Dětský duatlon - louky u sv. Jiří 

12:20 Vyhlášení triatlon - louky u sv. Jiří

14:30 Očekávaný dojezd vítěze kvadriatlonu - louky u sv. Jiří

18:00 Vyhlášení kvadriatlonu - louky u sv. Jiří

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24