QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni srazilo auto dítě v Borské ulici, dívenka skončila v nemocnici

13.08.2018 10:52

Hned několik nehod od pondělního rána zkomplikovalo provoz na silnicích v Plzeňském kraji. V Plzni musela vyjíždět i záchranka ke střetu auta a dítěte.

2 kolony Varská

Od pondělního rána se bouralo na několika místech regionu. Bohužel i tentokrát zaměstnala jedna z nehod také záchranáře. V Plzni došlo ke střetu auta s malou dívenkou.

"Osoba mladší 18 let po střetu s automobilem musela být na místě ošetřena a s úrazem hlavy převezena na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Okolnosti nehody dál šetří policie. Zatím to nicméně vypadá, že holčička vběhla do silnice. "Při nehodě došlo k nárazu dítěte do boku projíždějícího vozidla. U řidiče byla provedená dechová zkouška s negativním výsledkem," řekla k nehodě mluvčí policie Veronika Hokrová.

Bouralo se také na jižním Plzeňsku u Blovic, kde se střetla dvě osobní auta. Tam se to naštěstí obešlo bez zranění. Komplikace způsobila také nehoda autobusu na Klatovsku u obce Nalžovské Hory, kde se srazil s dodávkou. V místech se navíc tvořily kolony.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24