V Plzni startuje "pivní výzva"! Zvládnete za jeden den všechny pivovary?

22.02.2019 10:51

Plzeň a pivo jsou v podstatě synonyma. Teď se v Plzni rozjíždí "challenge" šitá na míru právě pivní metropoli. Obejděte za jeden den všechny pivovary, vyfoťte se a sdílejte!

Velikonoční Zlatá 13

Takzvané "challenge" se v poslední době díky sociálním sítím staly hitem, samozřejmě hlavně mezi mladší generací. Plzeň nyní přichází s výzvou, která tu ještě nebyla. Navštívit během jediného dne všechny pivovary, které ve městě fungují.

"Pivní nadšenci, přijměte naší výzvu a zkuste během jednoho dne navštívit všechny pivovary v Plzni a blízkém okolí. Výzva je to pořádná, v hlavním městě piva je jich totiž celkem 11," vyzývá město Plzeň prostřednictvím svého turistického portálu www.visitplzen.eu.

Do výzvy jsou zahrnuty samozřejmě pivovary Plzeňský Prazdroj a Gambrinus, dál také pivovar Pašák, Beer Factory, Kalikovar, První roudenský pivovar, Groll, pivovar Raven, Purkmistr, pivovar v Radobyčicích a také pivovar v Kyšicích Pod Lípou.

"K rychlejšímu přesunu mezi jednotlivými pivovary můžete využít městskou hromadnou dopravu, dojezdová vzdálenost je maximálně půl hodiny a s turistickou jízdenkou vás přejezdy vyjdou výhodněji. Dej Bůh štěstí, ať se vám to povede," drží palce organizátoři.

Účastníci challenge se musí na každém z míst vyfotit a fotky následně poslat na facebook Visit Plzeň nebo sdílet fotky na Instagram @visitplzen s hashtagem #plzenskapivnivyzva!

 

 

190212_Pivni_vyzva_mapa

 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24