QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V Plzni znovu vyjede "Zoo vláček"! Trasa se nemění

23.05.2016 11:29

V Plzni bude i letos vozit návštěvníky zoologické zahrady tradiční "Zoo vláček". Poprvé vyjede v červnu a vozit pak bude zájemce vždy o víkednech. Přinášíme podrobnosti.

ZOO_Plzen_28_rijen (38)

Poprvé vyjede oblíbený vláček, který zajišťují dopravní podniky, v sobotu 11. června. Od tohoto data pak bude jezdit vždy o víkendech. Pro letošní rok se nemění ani trasa, ani rozsah spojů.

"S platností od 11. 6. 2016 bude obnoven víkendový provoz „ZOO vláčku“. Trasa i rozsah provozu zůstává oproti loňskému roku neměnný," informovaly dopravní podniky.

Vláček bude také letos jezdit z náměstí Republiky, přes Rooseveltovu ulici, most, po Lochotínské ulici až k zoo. Zpátky pojede po stejné trase. Na náměstí bude vláček stavět naproti Dřevěné ulici.

"Rozsah provozu se nemění, zůstává od 10. hodin do 18:30, stejně tak zůstávají stejné časové polohy odjezdů spojů," upozornují PMDP.

Odjezdy z náměstí Republikybudou vždy po hodině od 10 hodin, poslední spoj vyjede v 18 hodin, V opačném směry, tedy od zoologické zahrady pojede první spoj v 10:30 a následovat budou další také vždy po hodině. Poslední spoj od zoo směr centrum bude vyjíždět v 18:30. Jízdné je 25 korun a k dostání je přímo ve vláčku.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24