Vážná nehoda u Hostouně! Muže přepravil do nemocnice vrtulník

21.09.2017 10:20     21.09.2017 11:58

Složky IZS zasahovaly ve čtvrtek dopoledne u vážné nehody na Domažlicku. U Hostouně narazilo nákladní auto do stromu. Řidič utrpěl vážná zranění.

foto QAP CZ

Složky IZS musely ve čtvrtek dopoledne vyjíždět k velmi vážné nehodě na Domažlicko. Nákladní auto tam narazilo do stromu. Jedna osoba přitom zůstala ve vozidle zaklíněná.

Záchranka nakonec na místo povolala dokonce vrtulník. Ten přepravil do nemocnice jednoho zraněného. "Muž byl napojen na umělou plicní ventilaci a ve vážném stavu letecky přepraven na emergency FN Plzeň na Lochotíně," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Přesné příčiny nehody šetří nadále policie. "Pětapadesátiletý muž z Plzeňska jel s nákladním vozidlem značky MAN. Na rovném úseku silnice, ve směru na obec Holubeč a Skařez, přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru vlevo mimo komunikaci, kde s vozidlem postupně narazil do pěti vzrostlých stromů a zůstal v silničním příkopu," uvedla mluvčá policie Dana Ladmanová s tím, že byl vyžádán u řidiče odběr krve.

Během několika hodin šlo v Plzeňském kraji o další velmi vážnou nehodu. Hned ráno skončila dokonce smrtí srážka osobního auta s chodcem v Plzni na Domažlické, více čtěte zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24