QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda u Meclova! Při čelním střetu se zranilo několik lidí - FOTKY

02.10.2017 5:27     02.10.2017 14:42

Vážná nehoda uzavřela v pondělí v časných ranních hodinách hlavní tah I/26 na Domažlicku. Na místo byl povolán i vrtulník LZS. Zranění utrpělo několik lidí. Podívejte se na fotky!

1
12435687

K nehodě došlo kolem jedné hodiny ráno mezi obcí Meclov a Březí na křižovatce. Na místo musely vyjet všechny složky IZS a dokonce byl povolán i vrtulník letecké záchranky.

"Řidič osobního vozidla tovární značky Peugeot 306, dvaatřicetiletý cizinec, jedoucí od Březí na Horšovský Týn přejel do protisměru, kde čelně narazil do osobního vozidla tovární značky Volkswagen Caravelle jedoucího od Horšovského Týna na Březí. To řídil rovněž dvaatřicetiletý cizinec," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na místě zasahovali jak záchranáři, tak hasiči. Původní informace mluvily o větším počtu zraněných osob. Nakonec se potvrdilo zranění u čtyř lidí. "Při dopravní nehodě utrpěl zranění řidič Peugeotu, byl se zraněním transportován letecky do nemocnice v Plzni, řidiči Volkswagenu a jeho dva spolujedoucí utrpěli zranění, se kterými byli převezeni sanitkou do nemocnice v Domažlicích. Požití alkoholu u řidiče Volkswagenu vyloučili policisté dechovou zkouškou, řidič Peugeotu vzhledem ke svému zranění schopen dechové zkoušky nebyl, proto policisté nařídili odběr krve v lékařském zařízení," dodává policejní mluvčí.

Škody na autech se vyšplhaly na zhruba 120 tisíc. Dopravní nehodu dál šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Domažlicích

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24