QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda uzavřela silnici u Stříbra! Zranilo se několik lidí

07.12.2017 8:00     07.12.2017 9:32

Podle všeho předjíždění stojí za vážnou nehodou, ke které došlo ve čtvrtek ráno na silnici u Stříbra na Tachovsku. Záchranka převezla do nemocnice hned několik lidí.

DSC_5318

K nehodě vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému kolem šesté hodiny ráno. Na silnici mezi Stříbrem a Ostrovem u Stříbra došlo ke střetu celkem tří osobních aut.

"Po komunikaci jel ve směru na Stříbro s osobním vozidlem značky Škoda Octavia 20letý cizinec. Z dosavadního šetření vyplývá, že mladík začal v mírné, přehledné pravotočivé zatáčce předjíždět osobní vozidlo Škoda Octavia, které řídil 31letý muž. Následně se střetl s protijedoucím vozidlem Volkswagen Passat, které řídila 31letá žena, a současně se bočně střetl i s předjížděným vozem," popisuje průběh nehody mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

V péči záchranky skončilo hned několik lidí. "Při nehodě utrpěl zranění řidič protijedoucího vozidla, řidič předjížděného vozidla byl bez zranění, avšak jeho 3 spolujedoucí převezla záchranná služba do nemocnice a jednoho spolujedoucího ošetřila na místě. Řidič i spolujezdec z vozidla Škoda Octavia, které předjíždělo, neutrpěli žádná zranění," říká k následkům střetu policejní mluvčí.

Alkohol byl u všech řidičů vyloučený dechovými zkouškami. Policie se vyšetřováním nehody stále zabývá. Škody se pohybují celkově kolem 150 tisíc.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24