QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda uzavřela tah z Plzně na Karlovy Vary! Přistával vrtulník - FOTKY

11.08.2017 8:39

Vážná nehoda uzavřela ve čtvrtek večer hlavní tah z Plzně na Karlovy Vary u obce Trhomné nedaleko Bezvěrova. V péči záchranky skončil muž a dvě děti.

 DN Plzeň-KV 2 (3)
 DN Plzeň-KV 2 (3) DN Plzeň-KV 2 (2) DN Plzeň-KV 2 (1) DN Plzeň-KV 2 (4)

Nehoda se odehrála ve čtvrtek kolem osmé hodiny ve čtvrtek večer. Hlavní tah na Karlovy Vary uzavřela na zhruba hodinu a půl. Na místo dokonce letěl vrtulník letecké záchranky, jeho služby ale nakonec naštěstí nebyly potřeba.

Na místo nehody byly vyslány i další složky integrovaného záchranného systému a na pomoc vyrazili také hasiči z Karlovarského kraje. "Ve čtvrtek osm minut po osmé hodině večer vyhlásilo operační středisko poplach hasičům v Plzni na stanici Košutka a vyslalo je směrem na Karlovy Vary k dopravní nehodě osobního auta. Z protisměru k nehodě zamířili hasiči z Toužimi," potvrdila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Osobní auto havarovalo za Čtyřmi sudy ve směru na Bezvěrov. "Cestoval v něm řidič společně se dvěma malými chlapci. Na místě přistál i vrtulník LZS, ten ale nakonec odletěl prázdný. Všechny tři odvezla zdravotnická záchranná stanice do nemocnice. Řidič utrpěl lehčí poranění horní končetiny, děti zraněny nebyly," dodává mluvčí krajských hasičů.

Po odjezdu záchranářů hasiči doklízeli vozovku a společně s policií usměrňovali provoz. Hlavní tah z Plzně na Karlovy Vary byl uzavřený zhruba do půl desáté.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24