QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda zablokovala hlavní tah u Plas

08.06.2018 12:21     08.06.2018 22:23

K nehodě osobního a nákladního vozu došlo dnes před polednem na hlavním tahu I/27 u vjezdu do Plas ve směru od Kralovic.  Kolize si vyžádala dva zraněné.

foto QAP CZ

Nehoda cisterny a osobního vozu zkomplikovala provoz na hlavním tahu od 11.30 hodin dopoledne. 20letý řidič osobního auta přejel v zatáčce do protisměru a narazil do protijedoucí cisterny na vodu, která se převrátila do příkopu. Na místě zasahoval záchranářský vrtulník, oba řidiči skončili v péči lékařů.

"Dva muži byli přepraveni na Emergency fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně. Jeden letecky a druhý sanitkou,“ uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje Martin Brejcha.

Kolize si vyžádala značné dopravní komplikace, v místě se ve směru od Plzně tvořily dlouhé kolony. Na místo zamířil speciální vyprošťovací jeřáb. Silnice musela být podle policejní mluvčí Pavly Burešové zcela uzavřena opět kolem 20. hodiny večer, kdy začalo vyprošťování nákladního vozu. Práce trvaly přes hodinu, provoz se tak po více než deseti hodinách vrátil k normálu. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24