QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda zastavila provoz u Staňkova! Na místo letěl vrtulník - FOTKY

10.10.2017 10:09     10.10.2017 10:37

K vážné nehodě nákladního a osobního auta došlo v úterý na hlavním tahu z Plzně na Domažlice u Staňkova. Na místě musel zasahovat i vrtulník letecké záchranky.

stankov nehoda
stankov nehoda2stankov nehoda3stankov nehoda

Ke střetu došlo krátce před půl desátou dopoledne u obchvatu Staňkova. Na místo zamířily všechny složky integrovaného záchranného systému. V péči zdravotníků skončil řidič, který zůstal zaklíněný v osobním autě.

Na místo musel být povolán i vrtulník letecké záchranky. Kvůli záchranným a vyprošťovacím pracím musel být zastavený provoz na hlavním tahu I/26. Následně byla doprava odkláněná. "Osobní vozidla byla odkláněna na objížďku přes Staňkov, kamiony na obchvat města," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie nehodu stále vyšetřuje. "Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou stále předmětem šetření. Vrtulník letecké zdravotnické služby přepravil do nemocnice řidiče osobního auta, ročník 1939," doplnila policejní mluvčí.

K dopravním nehodám musela vyjíždět policie během úterního dopoledne také v Plzni. Bouralo se na hlavním tahu v Přemyslově ulici a stejně tak v ulici U Velkého rybníka.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24