QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Veletrh cestovního ruchu ITEP ovládne sportovní haly na Slovanech

17.09.2018 15:01

V pořadí již 14. ročník veletrhu cestovního ruchu ITEP odstartuje v tomto týdnu v Plzni. Představí turistické cíle, dojde i na regionální gastronomii a známé osobnosti.

itep2

Také letos obsadí haly TJ Lokomotiva veletrh cestovního ruchu ITEP, který už počtrnácté představí lákavé turistické cíle, nabídne regionální pochutiny, představí známé osobnosti, ale také soutěže. Připraveno je nafukovací planetárium, zábavná soutěž Putování po Zlaté stezce, prvorepublikový obývák a mnoho dalších zajímavostí.

Pravidelní návštěvníci už si zvykli, že koncem září v halách TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech najdou všechny informace o cestování a mnoho další zábavy, letos tomu nebude jinak. Již 14. ročník veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2018 se zde uskuteční ve dnech 20. až 22 září. Otevřeno bude denně od 10:00 do 18:00 hodin a v sobotu od 10:00 do 17:00 hodin.

"Svou tradicí se veletrh ITEP řadí mezi prestižní akce v ČR, která otevírá dveře do Plzeňského kraje návštěvníkům nejen z celé Evropy. Každoročně se snažíme připravit zajímavá zpestření programu, proto i letos se mohou návštěvníci těšit na novou soutěž pro malé i velké, zajímavé hosty nebo dobový Prvorepublikový koutek, kam se budou moci posadit a nasát atmosféru tehdejší doby,“ láká návštěvníky náměstkyně hejtmana pro oblast školství a cestovního ruchu Ivana Bartošová.

Hlavní výstavní hala bude opět nabitá tipy na cesty

Výstavní hala nabídne cestovatelům kompletní turistické informace, tipy na dovolenou, mapy a brožury od vystavovatelů z Česka i ze zahraničí, tradiční řemesla zaměřená na výrobu regionálních produktů, naučné prezentace. Jako každý rok v hlavní hale proběhne vyhlášení výsledků soutěže Prázdninová štafeta, kde je hlavní cenou zahraniční zájezd. O hudební doprovod se postarají Junior orchestr, ZUŠ Plasy, Švejk-band M. B. Karpíška a další.

Křesla pro hosta představí známé osobnosti

Návštěvníky čekají rozhovory a autogramiády známých osobností, sportovců, herců např. Iva Pazderková, Sandra Pogodová, Michal Šindelář. Mezi hosty bude také režisér Václav Marhoul, který bude hovořit o filmu Nabarvené ptáče podpořený Plzeňským krajem a natáčený v Brdech a okolí.

Další informace i kompletní program najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24