Velká příležitost podnikat je tady! Poradíme vám jak...

09.03.2017 13:14

Přemýšlíte o podnikání, chcete podnikat sami na sebe? Chybí vám ale odvaha k rozhodnutí? Zkuste franšízu! Minimální riziko krachu a rychlé výsledky výdělků.

úklid1

EXTRA STĚHOVÁNÍ - EXTRA ÚKLÍZENÍ - EXTRA MANŽEL to jsou činnosti, ve kterých můžete být během krátké doby velice úspěšní. Stačí jen začít!

Franšízové sítě nejsou zatím v Čechách příliš rozšířené a to je samozřejmě příležitost. V čem tento způsob podnikání spočívá? Nejdůležitější je chuť pracovat a něčeho dosáhnout. V případě, že se rozhodnete stát se členem franšízové sítě, je start podnikání velice rychlý.

Po podpisu smlouvy a následného zaplacení vstupního poplatku můžete začít okamžitě používat známou značku. Dostanete ihned zakázky, reklamy, automobily a kompletní vybavení potřebné pro vykonávání dané práce. A co je nejdůležitější – nejpozději do 1 a půl roku se vám vstupní poplatek vrátí. Potom už jen sklízíte plody své úspěšné práce a skutečně podnikáte.

Slušný výdělek už za tři měsíce...

"Zkušenosti jsou takové, že většina nových frašízantů začíná slušně vydělávat od třetího měsíce od zahájení spolupráce a vstupní poplatek je splacen nejpozději do 18 měsíců," říká Radek Straka, majitel franšízové sítě výše uvedených značek. Jejich nepřehlédnutelné zářivé barvy žlutá - EXTRA STĚHOVÁNÍ, oranžová - EXTRA UKLÍZENÍ a růžová pro EXTRA MANŽELA již zná většina lidí po celé republice.

"Je pravda, že v současné době se potýkáme stále s vyšší poptávkou po našich službách, protože garantovaná serióznost a kvalita služeb pod naší značkou nám zajišťuje opakované poptávky a objednávky. Z tohoto důvodu rozšiřujeme v současné době síť franšízantů. A je to jako v každém podnikání, kdo se rozhodne dříve, ten má zajištěnou snažší cestu ve svém podnikání," dodává Radek Straka.

 

Máte-li zájem o podrobnější informace např. chcete-li znát podmínky smlouvy, možnosti financování vstupního poplatku, výši výdělků, info o nutném vybavení, případné podpoře ze strany společnosti apod. volejte telefonní číslo 800 66 88 88 nebo pište na mail objednavky@extra-sluzby.com.

Podnikat může opravdu každý. Radek Straka uvádí konkrétní příklad franšízového podnikání z jeho bohaté praxe.
"Obrátila se na nás paní Hana, která uklízela ve dvou menších firmách. Časově jí to zabralo často i více než 10 hodin denně a dohromady si vydělala asi 15.000,- Kč měsíčně. Celkem jsme se sešli asi čtyřikrát a pečlivě jsme jí vysvětlili všechny detaily systému.  Nakonec jsme si plácli. Paní Hana určitě nelituje. Již třetí měsíc vydělávala více než 70.000,- Kč měsíčně. Nyní pracuje ještě s dvěma kamarádkami a všechny vydělávají velice slušné peníze. Je to samozřejmě o odvaze udělat rozhodnutí postavit se na vlastní nohy, ale stále se to vyplácí," říká Radek Straka.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24