Vězeň na útěku! Policie pátrá po muži z Dolní Lukavice

19.10.2018 14:58

Policie aktuálně pátrá po mladém muži z Dolní Lukavice, který si odpykával trest ve vězení. Utekl ve chvíli, kdy byl na pracovišti mimo areál věznice.

Polici pátrá po Františku Schejbalovi, který by si měl aktuálně odpykávat trest za mřížemi věznice Pouchov. Moc dlouho si tam ale nepobyl. Podařilo se mu uprchnout ve středu.

"Pátráme po 29letém vězni, který po poledni neoprávněně opustil pracoviště a do věznice se již nevrátil. Muž nastoupil půlroční trest za krádeže na začátku září a brány věznice měl opustit na začátku března příštího roku. Z trestu si však odseděl pouhých 40 dní. Poslední jeho trvalé bydliště byla obec Dolní Lukavice na Plzeňsku," říká mluvčí policie Královéhradeckého kraje Iva Kormošová.

Muž měl na sobě vězeňské oblečení - khaki blůzu, khaki kalhoty a pracovní obuv. Policie nyní shání svědky, kteří by pomohli s pátráním, aby se ozvali. "Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout k hledanému muži informaci, aby zavolali na linku 158, nebo se dostavili přímo na jakoukoliv policejní služebnum," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24