Víkend plný nehod: Sražený skateboardista, malý cyklista a tragická nehoda u Kladrub

27.05.2017 14:27     28.05.2017 19:36

Sobota byla plná nehod, dopoledne srazilo v Plzni na Doubravce auto skatebordistu. Večer došlo ke střetu s chodcem a motorkář srazil malého cyklistu. Tragická nehoda se stala v neděli u Kladrub.

nehoda skapce1 nehoda skapce1
karlovarskánehoda u nepomukunehoda u nepomuku1nehoda u Nepomuku2nehoda skapce1nehoda skapce2nehoda Skapce

Ke střetu osobního auta a 26letého skateboardisty došlo v sobotu po poledni v Plzni na Doubravce. „Muž ročník 1991 jedoucí na skateboardu vjel v ulici Pod Vrchem v Plzni před jedoucí vozidlo. V důsledku toho došlo ke střetu s vozidlem,“ upřesnil mluvčí policie Jan Koželuh s tím, že muže odvezla do nemocnice záchranka. Naštěstí zranění muže nebyla vážná a po ošetření byl už z nemocnice propuštěn.

V podevčer srazil motorkář u obce Nevřeň malého cyklistu narozeného v roce 2009. Pro dítě letěl vrtulník. Chlapec by neměl být ohrožen na životě, jeho zranění by neměla být vážná.

Večer srazilo osobní auto chodce v Plzni v Lidické ulici. Ke střetu došlo na přechodu pro chodce.

A nehody pokračovaly i v neděli.

Po poledni se střetly tři vozy na Klatovsku u Sobětic.

Vážná nehoda se stala odpoledne kolem 15:40 na Nepomucku. U obce Mohelnice na silnici číslo 20 mezi Nepomukem a Kasejovicemi havarovalo osobní auto, které skončilo na střeše v příkopu. Při havárii byla zraněna jedna osoba.

Před pátou hodinou odpoledne se u obce Skapce nedaleko Kladrub stala tragická nehoda, při které zahynula jedna osoba. Na místo letěl vrtulník. "Devětatřicetiletý řidič peugeotu na křižovatce nedal s největší pravděpodobností přednost zprava jedoucí octavii. Svým zraněním na místě podlehl. Roční holčička, která jela v octavii, vyvázla bez zranění," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

V Plzni na Karlovarské se střetlo osobní auto s motorkou. I tady zasahovala záchranka. "Po střetu OA a motocyklu byl na místě ošetřen a s vážným zraněním převezen do FN řidič motocyklu," uvedla záchranná služba.

foto: HZSPK, PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24