QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víkend přinese další ochlazení, i přes den budou teploty jen kolem nuly

07.12.2017 6:59

O víkendu opět přituhne. Podle nových výhledů meteorologů by mohlo mrznout i přes den. Objevit se může sněžení, postupně by ale obloha mohla být i polojasná.

zima QAP-FOTO (26)

Ve čtvrtek bude během dne postupně na většině území jasno. Později večer bude přibývat oblačnost a přidá se i déšť. Nejvyšší denní teploty budou mezi 2 a 6 stupni.

V pátek nás čeká zataženo až oblačno. Postupně se přidá sněžení ve všech polohách. V noci naměříme +2 až -2 stupně, přes den 3 až 7.

Sobota přinese zataženou až oblačnou oblohu. Místy se mohou objevit sněhové přeháňky. Někde by ale mohlo být přechodně i polojasno. Nejnižší noční teploty budou mezi 0 až -4 stupni, nejvyšší denní mezi -2 až +2. Hodně podobné to bude i v neděli, kdy bude zpočátku zataženo až oblačno se sněhovými přeháňkami. V průběhu dne by ale mělo být i polojasno. V noci klesnou teploty mezi -2 až -6 stupňů, přes den se vyšplhají mezi -2 až +2.

V pondělí bude oblačno až zataženo, zpočátku místy také polojasno. Postupně bude na většině území sněžit, později by se srážky měly objevovat spíš jen od středních poloh. V noci naměříme -2 až -6 stupňů, přes den -1 až +3 stupně.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, jen přechodně polojasno. Místy občasné sněžení nebo sněhové přeháňky. V nižších polohách i srážky dešťové nebo smíšené. Nejnižší noční teploty 0 až -5 °C. Nejvyšší denní teploty -1 až +4 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24