Víkend přinese ochlazení a déšť, oteplí se až příští týden

10.08.2017 7:01

Podle nové týdenní předpovědi budou už před víkendem teploty klesat a vydrží to i během volných dnů. V příštím týdnu budou ale opět teploty narůstat.

FOTO_QAP_CZ (9)

Ve čtvrtek nás čeká oblačno až zataženo, odpoledne a večer na většině území déšť nebo přeháňky. Teploty se vyšplhají jen na zhruba 20 stupňů.

Podobné to bude i během pátku. Mělo by být oblačno až zataženo s přeháňkami, které budou ustávat až k večeru. V noci naměříme 17 až 13 stupňů, přes den jen kolem 18.

Sobota přinese oblačnou oblohu a počítat musíme dál i s přeháňkami. Ty budou ubývat v průběhu odpoledne. V noci klesnou teploty mezi 16 až 12 stupňů, přes den vystoupí mezi 17 až 21. Dost obdobně to bude vypadat také v neděli, teploty by ale mohly být přes den i okolo 23 stupňů.

v pondělí bychom se mohli dočkat skoro jasné nebo polojasné oblohy. Během dne by se nicméně ještě mohly objevit přeháňky. V noci budou teploty mezi 14 a 10 stupni, během dne mezi 21 a 25.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Polojasno, postupně od západu přibývání oblačnosti s přeháňkami, ojediněle i bouřkami. Nejnižší noční teploty 16 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 22 až 27 °C, zpočátku místy až 30 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24