Víkend ve znamení alkoholu! V rukou strážníků skončila i mladá dívka

19.03.2018 11:49

Strážníci v Plzni se o uplynulém víkendu opět potýkali s celou řadou opilců. Zasahovat ovšem museli i v baru, kam je svědek zavolal kvůli opilé slečně...

IMG_5075

Případem náctileté dívky, která se opila v jednom z barů v centru Plzně, se nakonec bude zabývat i sociálka a věc má v šetření i státní policie.

"Podnapilou nezletilou dívku objevili na základě oznámení strážníci městské policie v jednom z barů v centru města. O celé věci byl vyrozuměn pracovník sociálky a věc si převzala k šetření státní policie. Oznámení obdržel strážník na operačním oddělení několik minut po osmé večer a hlídka ihned vyjela na místo. Dívka se podrobila testu na přítomnost alkoholu v dechu, jehož výsledkem byla naměřená hodnota hladiny alkoholu 1,35 promile," říká mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Krom tohoto případu ale strážníky zaměstnali jako tradičně i opilci v ulicích a záchytka na Slovanech se tak opět ukázala jako jedno z nejvytíženějších "ubytovacích" zařízení ve městě. Během víkendu tam museli strážníci s opilými zamířit hned několikrát. Skončila tam například dvojice mužů, kteří si v silné opilosti ustlali v podzemních garážích obchodního centra na Rokycanské.

Pobyt ve speciálním zařízení si vyzkoušel i 21letý mladík ze Žlutic, který namol opilý seděl v Krašovské ulici a ani tentokrát nechyběl výjezd na Americkou. Tam se pro změnu povaloval opilý 29letý cizinec. Na záchytku odvezli strážníci i opilce, který byl nalezen u vchodu do Plazy.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24