QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víkend ve znamení nehod! Mrtvý řidič u Staňkova a desítky nehod

03.12.2016 8:09     04.12.2016 19:16

Od sobotního rána se v regionu na namrzlých silnicích bouralo! U Staňkova zemřel řidič, vjel do vyfrézovaného hlubokého úseku, kde je zákaz vjezdu. Další havárie se zraněním byly po celém regionu...

FOTO_Pavel Němeček (2)

Tragická havárie se stala v sobotu brzy ráno na Domažlicku.

"Dnes po sedmé hodině bylo nalezeno za Ohučovem u Staňkova osobní vozidlo, v němž byla nalezen muž, který nejevil známky života," řekla QAPu mluvčí policie Dana Ladmanová. Jde o srmtelnou nehodu, řidič vjel do zákazu vjezdu.

"Na místo se dostavili policisté a zjistili, že jednašedesátiletý řidič z Holýšova jel s vozidlem tovární značky Ford Galaxy a jel po úseku komunikace s dopravní značkou zákaz vjezdu. Z dosud nezjištěných příčin řidič vjel s vozidlem do  hlubokého vyfrézovaného úseku. Muž při dopravní nehodě utrpěl smrtelné zranění. U zemřelého byla nařízena soudní pitva," doplnila podrobnosti mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že policie nehodu nadále šetří.

Nehody byly po celém regionu. Od aobotního rána se jich na namrzlých vozovkách staly desítky. Někdy šlo jen o ťukance nebo havárie s lehčím zraněním. Několik nehod ale bylo vážných.

Vážná nehoda se ale stala u Chlumčan na hlavním tahu I/27. Tady došlo na namrzlé silnici k havárii osobního automobilu, ten vylétl ze silnice. Tři osoby utrpěly zranění. Záchranka odvezla ve vážném stavu 79letého muže. V nemocnici skončila i šedesátiletá žena a muž.  

V 11 hodin se na silnici mezi Vsí Touškov a Stodem vyprošťovalo auto, vozidlo skončilo po nehodě převrácené. Na místě byly všechny složky IZS. "Zraněná žena (r. narození 1978) byla po ošetření převezena na chirurgickou ambulanci nemocnice ve Stodě, zranění není vážné," řekl QAPu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Odpoledne se střetla dvě auta na Domažlicku, a to na hlavním tahu z Plzně na Folmavu nedaleko Babylonu na Hadrovci u čerpací stanice. Také při této nehodě došlo ke zranění. "Čtyři osoby byly zraněny při střetu dvou osobních vozidel mezi Havlovicemi a Trhanovem na Domažlicku," informují hasiči.

Na kluzké silnici u Kyšic se před 17. hodinou střetla tři auta. Na místě je policie. Nehoda je naštěstí bez zranění.

Bouralo se i v neděli...

V plzeňských Lobzích v ulici Nad Dalmatinkou havaroval osobní vůz a naboural další 4 zaparkovaná auta.

Odpoledne došlo k vážné havárii osobního auta mezi Stříbrem a Sytnem. Došlo tu ke zranění, jedna osoba byla zaklíněná ve voze.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24