QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víkendové nehody: Bouralo se po celém regionu - FOTKY

10.12.2017 15:50     10.12.2017 21:35

Po celý víkend dochází v regionu k nehodám. Dopravu komplikují hlavně kluzké a mokré silnice, na horách pak sníh a v neděli odpoledne i čerstvě napadnutý mokrý sníh v Plzni.

nehoda hartmanice1 nehoda hartmanice1
nehoda _1nehoda hartmanice1nehoda hartmanice2nehoda hartmanice3DN Krsy_9_12DN Rejštejn_9_12

V sobotu zasahovali hasiči ze Železné Rudy na silnici mezi Železnou Rudou a Hartmanicemi. Zraněná řidička se nemohla dostat z vozu.

Při příjezdu na místo nehody se zde již nacházela ZZS, která poskytovala první pomoc zraněné řidičce. Vozidlo se nacházelo na boku, proto byla provedena stabilizace a protipožární opatření. Poté byla řidička vyproštěna skrze čelní okno a transportována do vozu ZZS k převozu do nemocnice,“ uvádějí k nehodě železnorudští hasiči. Po dobu vyprošťování byl provoz možný jedním jízdním pruhem.

Na Šumavě nešlo v sobotu ale o jedinou nehodu. V Prášilech se v sobotu dopoledne převrátilo auto na střechu. U Rejštějna skončilo osobní auto mimo vozovku (viz foto)

DN Rejštejn_9_12

V neděli ráno se stala nehoda mezi Vejprnicemi a Křimicemi. Řidič vylétl ze silnice. Dvě osoby převezla záchranka do nemocnice.

V Jízdecké ulici v Plzni havaroval ráno řidič s osobním vozem. Za touto nehodou ale stál alkohol, řidiči bylo naměřeno přes 1 promile.

V neděli odpoledne havarovalo osobní auto na severním Plzeňsku u Blatnice. Auto skončilo mimo vozovku. Zasahovala záchranka a další složky IZS.

Dvě auta se střetla kolem druhé hodiny odpoledne v Koperníkově ulici v Plzni. I tady došlo ke zranění, zasahovat tak musela záchranka.

Jednu nehodu za druhou přineslo v neděli pozdě odpoledne sněžení po celém regionu, bouralo se nejvíce v Plzni a okolí...

V Chodském Újezdu na Tachovsku skončilo auto po nehodě mimo vozovku, nabouralo do plotu.

Další nehody se staly v neděli odpoledne před šestnáctou hodinou u Všenic na Rokycansku a na silnici 20 u plzeňských Černic. Bohužel i při těchto nehodách došlo ke zranění.

Ve Štáhlavech se převrátilo krátce před 16. hodinou auto na střechu.

Před půl pátou se narazilo osobní auto do železničního mostu u obce Horní Bříza na silnici 1807. Nehoda je naštěstí bez zranění.

V Těšínské ulici v Plzni se střetla dvě auta.

Kvůli zhoršeným povětrnostním podmínkám hlásí po 16. hodině zpoždění PMDP na autobusových a trolejbusových linkách po celé Plzni.

Další nehoda je hlášená u Sušice na Klatovsku. Krátce před pátou hodinou se střetla dvě auta na silnici 169.

Po 18. nehodě se převrátilo osobní auto na střechu u Stodu. Nehoda se stala také na dálnici D5, na 99 km ve směru na Prahu.

Hromadná nehoda 5 aut se likvidovala večer na příjezdu do Plzně od Vejprnic.

U Stříbra skončilo osobní auto v lese.  Po 20. hodině jsou hlášeny další nehody u Města Touškov a u Chrástu.

foto: Hasiči Železná Ruda - sobotní nehoda u Hartmanic

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24