QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktoria míří s mistrovským pohárem do škol

25.06.2018 20:11

Mistrovský pohár čeká tour po vybraných základních školách. Díky projektu Viktoria do škol zažijí žáci vybraných škol poslední týden školního roku výjimečný zážitek.

2018.05.19-182024-519s

Žáci základních škol, které jsou součástí projektu Viktorka do škol, si budou moci během posledního týdne školního roku prohlédnout a udělat fotky s mistrovským pohárem.

Mistrovský pohár vyrazí v průběhu tohoto týdne na návštěvu hned do šesti partnerských škol. „Tuto speciální tour jsme naplánovali za odměnu pro vybrané školy, které byly v průběhu školního roku nejaktivnější v rámci celého projektu. Věříme, že pro žáky bude příležitost dotknout se a vyfotit se s pohárem atraktivní. Půjde pro ně o nevšední zážitek,“ míní mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Viktorka do škol má za cíl zapojit školy do dění okolo klubu FC Viktorie Plzeň. Pravidelně jsou pro školy pořádány soutěže se zajímavými cenami. Vybraní žáci dostávají na zápasy vstupenky. „Projektu si jako klub velice vážíme. Je do něj zapojeno 16 partnerských škol a 17. aktuálně o vstup usiluje. Spolupráci s nimi se budeme snažit i nadále prohlubovat,“ říká Václav Hanzlík.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24