QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka buduje reprezentační klubové prostory. O pomoc žádá fanoušky

08.05.2018 22:02

V nových prostorách Viktorka vystaví zajímavé předměty spojené s historií fotbalového klubu. Vzniká i klubový archiv.

97662-635622948390051290-970x545-vcenterhcenter

S realizací nových reprezentačních prostor mohou pomoci také příznivci klubu. "Žádáme všechny fanoušky o pomoc. Pokud mají doma předměty spojené s historií Viktorky, rádi bychom si tyto cenné předměty zapůjčili a vystavili je ve zcela nových klubových reprezentačních prostorech. Jména všech fanoušků, kteří tento vstřícný krok udělají, zaznamenáme na pamětní desce, která bude součástí těchto prostor," vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že každému fanouškovi bude na vyžádání vystavena darovací čí zápůjční smlouva.

"V klubových prostorách budeme chtít vystavovat ty nejzajímavější předměty. Půjde samozřejmě o dresy z důležitých utkání, brankářské rukavice, kopačky, ale i spoustu dalších věcí jako plakáty, fotografie či odznaky,“ doplňuje Hanzlík. 

Klub se pustil také  do vybudování nového archivu. Pokud by některý z fanoušků měl zajímavé výstřižky z novin, rovněž o tyto dokumenty má Viktoria zájem.

"Pokud byste byli ochotni něco věnovat pro účely klubových prostor, ozvěte se na e-mailovou adresu belsan@fcviktoria.cz, rádi s vámi vše zkonzultujeme a dohodneme se na dalším postupu,“ vzkazuje fanouškům mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24