Viktorka chystá vánoční setkání. Dorazí hráči, Marek Ztracený i Ježíšek

03.12.2017 14:45

Vánoce oslaví celá viktoriánská rodina v plzeňské Doosan Areně společně v úterý 19. prosince. Vstup na tradiční setkání je zdarma. 

FOTO_FCVP_Martin Skála (9)

Vánoční setkání viktoriánské rodiny odstartuje ve Štruncových sadech v Plzni v úterý 19. prosince v 17.30.

"Já tam určitě budu,“ slibuje obránce David Limberský. Kromě něj mezi fanoušky dorazí i kanonýr  Michael Krmenčík nebo stoper Tomáš Hájek. Všichni tři připraví návštěvníkům svařák nebo čaj zdarma.

Speciálním hostem bude zpěvák Marek Ztracený. "Už jsem hrál na spoustě míst, ale v Doosan Areně to bude premiéra, něco speciálního,“ uvádí zpěvák. V programu nebudou chybět koledy, speciální červenomodrá světelná show ani viktoriánský Ježíšek.

Návštěvníci akce mohou přinést něco dobrého pro zvířátka z plzeňské zoo nebo drobné  dárky pro děti z fakultní nemocnice. Připraveny budou dva vánoční stromky, pod které mohou fanoušci tyto dárky položit.

Pro všechny viktoriány bude připravený i speciální dárek – dřevěná vánoční ozdoba na stromeček. Pokud se bude účastníkům akce líbit, mohou vhodit do kasičky u hostesky dobrovolný finanční dar a pomoci tak  čtrnáctiletému handicapovanému Ondrovi splnit jeho velký sen. Ondra touží naučit se někdy jezdit na kole, což je vzhledem k problémům s motorikou prakticky vyloučené. Kvůli svému handicapu se však jednou může projet na speciálně upravené tříkolce.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24