QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka na hřišti Bohemians jen remízovala. Dvakrát dotahovala ztrátu

19.10.2018 21:10     19.10.2018 21:35

Viktoriáni tak ztratili body potřetí v sezoně, přesto vedou zatím neúplnou tabulku o bod před Slavií.

i5048

Plzni se generálka na úterní duel Ligy mistrů na hřišti Realu Madrid příliš nepovedla. V první půli  otevřel skóre Jusúf Hilal, který proměnil penaltu. Viktorka pak vyrovnala díky vlastnímu gólu Tilla Schumachera.

Ve druhé části Západočeši zpřesnili své akce, ale po trefě  Jana Závišky prohrávala 2:1. O vyrovnání se postaral záložník Roman Procházka, který upravil na konečný výsledek 2:2. Viktorce nepomohl k vítězství ani drtivý tlak v závěru zápasu. Vynikající výkon podal plzeňský brankář Hruška, který několikrát zachraňoval situaci.

"Spokojený jsem s tím, že i když jsme dvakrát prohrávali, tak jsme byli schopni uhrát bod. Oba inkasované góly byly laciné. A v závěru jsme měli být mnohem účelnější. Ale zda budeme s bodem spokojeni nebo nespokojeni, se ukáže až na konci," okomentoval utkání trenér Plzně Pavel Vrba.

Bohemians Praha 1905: Valeš – M. Dostál, Krch (C), Šmíd, Schumacher – Reiter (84. Vaníček), Bederka, M. Hašek (46. Mašek), Bartek (78. Švec) – Yusuf Helal, Záviška. Náhradníci: Fryšták – Mašek, Osmančík, Švec, Vaníček, Vodháněl.

FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, R. Hubník (C), Limberský – Procházka, Hrošovský – M. Petržela, Hořava (67. Chorý), Ma. Zeman (79. Al. Čermák) – Krmenčík (85. Jakub Řezníček). Náhradníci: Kozáčik – Chorý, M. Havel, Jakub Řezníček, Al. Čermák, Ekpai, Pernica.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24