QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka opouští domácí pohár. Se Slováckem prohrála 2:3 po prodloužení

10.11.2017 20:31     10.11.2017 21:30

V základní hrací době skončil zápas osmifinále MOL Cupu 2:2. O vítězi rozhodl ve 110. minutě Stanislav Hofman.

Pavel Vrba foto Martin Skála FC Viktoria

Viktorka nastoupila ve značně pozměněné sestavě.  Na výkony, které podává v lize, tentokrát nenavázala. Trenér Vrba nemohl počítat s reprezentanty Krmenčíkem, Kopicem, Kozáčikem a Hrošovským ani se zraněným Řezníkem. Od ligového zápasu se Slavií zůstal v sestavě pouze stoper Hejda. Naopak šanci dostali Kovařík, Čermák, Živulič, Pilař nebo Řezníček.

Skóre zápasu otevřel v 19 minutě Kubala. Do konce první půle se podařilo vyrovnat Hubníkovi. Na začátku druhého poločasu dostal domácí do vedení Bakoš. Na 2:2 vyrovnal po hodině hry Sadílek. Protože do konce základní hrací doby se stav nezměnil, pokračovalo se prodloužením. Ve 110. minutě rozhodl zápas hostující Hofmann. Plzeň tak opouští domácí pohár ve stejné fázi jako v minulé sezoně.

"Je to soutěžní utkání, mistrák. Všichni hráči musí vědět, že svými výkony si utváří pozici do budoucna a my na to musíme nějak reagovat,“ uvedl po duelu trenér Pavel Vrba.

Plzeň: Hruška – Havel, Hejda, Hubník (C), Kovařík – Zeman, Živulič (54. Ivanschitz), Čermák, Pilař (70. Petržela) – Řezníček, Bakoš (79. Kolář).

Slovácko: Heča – Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk – Šumulikoski (C), Navrátil (120. Tkáč), Petr (104. Hellebrand), Sadílek, Havlík – Kubala (87. Yu).

FOTO: Martin Skála, FC Viktoria

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24