QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka poděkuje fanouškům. Zve je na pivo zdarma

26.05.2017 21:39

V sobotu čeká Viktorii poslední ligový duel sezony. Ať už souboj o titul dopadne jakkoli, pro fanoušky se bude v pivovaru čepovat 90 minut zlatý mok zdarma.

fanoušci Viktorce věřili (9)

Akce na nádvoří pivovaru začne krátce po skončení zápasu Viktorky s Jihlavou. Kromě piva zadarmo, je připravená hudba, ohňostroj, viktoriánské poděkování nebo soutěže o permanentky a další ceny.

"Bez ohledu na výsledek utkání můžeme tuto sezonu označit za úspěšnou. Viktoria hrála play off Champions League, základní skupinu Evropské ligy a již teď je jasné, že o Ligu mistrů budeme hrát i v té následující,“ říká generální manažer klubu Adolf Šádek. "Právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli připravit pro všechny naše fanoušky malé poděkování za jejich vynikající podporu po celou sezonu,“ dodal šéf klubu. 

 "Čepovat zdarma se bude pivo Gambrinus rovných devadesát minut, naše fanoušky tedy čekají dvě utkání po sobě. Připraveny budou i soutěže o ceny z Viktoria shopu a čtyři fanoušci si domů odnesou i permanentku na novou sezonu. Po celou dobu bude hrát i kapela X-Cover,“ upřesňuje program mluvčí klubu Václav Hanzlík.

SOBOTNÍ PROGRAM
17.00 FC Viktoria Plzeň – FC Vysočina Jihlava (Doosan Arena)
19.15 Zahájení hudebního programu (nádvoří pivovaru)
19.30 Oficiální zahájení akce, 90 minut pivo zdarma (nádvoří pivovaru)
20.15 Viktoriánské poděkování (nádvoří pivovaru)
21.30 Ohňostroj (nádvoří pivovaru)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24