Viktorka sahala po remíze. S Realem nakonec prohrála 2:1

23.10.2018 22:54     23.10.2018 23:20

Západočeši předvedli na hřišti slavného bílého baletu bojovný výkon. Vytvořili si čtyři velké šance, jedinou z nich proměnil Patrik Hrošovský.

reznik_isco_report

Real Madrid nastoupil proti Viktorce v utkání skupiny Ligy mistrů v nejsilnější možné sestavě. Utkání, na které dorazilo přes 67 tisíc fanoušků, začali lépe domácí. Západočechy ohrozila Ramosova hlavička do tyče a v 11. minutě se mohli dostat do vedení, ale Petržela svou velkou šanci promarnil. Vzápětí hlavou otevřel skóre Benzema – 1:0. Další velkou šanci zahodil v 30. minutě Limberský. Po několika akcích domácích, pak Hrošovský netrefil zblízka prázdnou branku.

Plzeň se do další velké šance dostala na začátku druhé půle, kdy Havel těsně minul branku. a vzápětí Marcelo zvýšil na 2:0. Plzeňští fanoušci v ochozech San Bernabea se nakonec dočkali gólu, když v 79. minutě Hrošovský snížil na 2:1. Na vyrovnání už ale Viktorka na hřišti vítěze tří ročníků Ligy mistrů nedosáhla.

Západočeši tak mají po třech zápasech ve skupině jediný bod za remízu v Plzni s CSKA Moskva.

Real Madrid: Navas – Lucas Vázquez, Ramos (C), Nacho, Marcelo – Modrič, Casemiro, Kroos – Bale (75. Asensio), Benzema (88. Mariano), Isco (54. Valverde).

Plzeň: Hruška – Řezník, Hejda, Hubník (C), Limberský – Procházka (65. Hořava), Hrošovský – Havel (76. Ekpai), Čermák, Petržela (86. Řezníček) – Krmenčík.

FOTO: fcviktoria.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24