QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Víte, jak na zdravé hubnutí? Máme pro vás tip

22.01.2017 21:52     23.01.2017 8:55

„Chtěla bych žít v novém roce zdravěji. Chtěla bych se více hýbat, chodit cvičit. Chtěla bych zhubnout,“ tak zní řada ženských přání na začátku roku. Víte, ale jak na zdravé hubnutí? Tady je tip…

K2 s posilováním

„Většina z nás si neuvědomuje, jak těžké je měnit návyky, které opakujeme už pěknou řádku let. Největší překážkou přitom nebývá nedostatek teoretických informací o tom, co je správné, ale neschopnost převést tyto informace do praktického života,“ říká Jiřina Hůrková z Pohybového studia J&A.

Dalším problémem je také nedostatek motivace a rozhodování. Často nedáváme přednost dlouhodobému cíli. Snižování cholesterolu klidně odsuneme kvůli oblíbenému bůčku nebo dortíku.

„Motivace se často nevytrácí hned, ale postupně odchází s každým dalším nevydařeným dietním pokusem nebo každým dalším nesplněným předsevzetím, které se hubnutí, sportování nebo zdravějšího stravování týká,“ říká Jiřina Hůrková ze studia J&A, které nabízí kurzy zdravého hubnutí podle metodiky STOB (STob Obezitě).

„Tyto kurzy jsou jedinečné v tom, že dohromady pracuje skupina lidí se stejným cílem, i když nadbytečné kilogramy bývají velmi rozdílné. Kromě teorie se zde hodně pracuje na psychice, chování a vztahu k jídlu vůbec. Každý problém, každé nevhodné chování, které vede k přejídání nebo špatnému výběru jídla, se řeší individuálně a postupně se zabudovává do pravidelného režimu,“ vysvětluje Jiřina Hůrková.

A každému je jasné, že hubnutí nejde bez pohybu. Právě na pohyb při těchto kurzech ve studiu J&A myslí. „Každé setkání skupiny je doplněno cvičením. Každá lekce je jiná, tak, aby si klienti mohli vyzkoušet různé styly cvičení a pak si vybrat pohybovou aktivitu do budoucna,“ upřesňuje Jiřina Hůrková.

Na první pohled to vypadá velmi jednoduše, ale kdo se už někdy pokoušel hubnout, ví, že nic není zadarmo. V Pohybovém studiu J&A vám zkušené lektorky poradí a ukážou, jak na to. Stačí vám k tomu jen vůle a odhodlání. Kurzy začínají již v úterý 24. ledna.

Informace na tel.: 605 158 418, 605 529 662

www.studiojaa.cz

 

foto: Studio J&A

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24