Vítejte v zemi sklářů. V kouzelném světě JOSKA uvidíte, jak vzniká sklo - VIDEO

19.03.2017 12:08

Nádherné sklenice, poháry, lustry apod. Máte se opravdu na co těšit. Sklářské umění, nákupy a zábava - to nabízí jedinečný svět skla JOSKA v Bodenmaisu v Bavorském lese. 

Joska3
013501700183JoskaJoska2Joska30160kinderland_0100kristallgaleria2kristallgaleria3

Tento jedinečný svět skla JOSKA v Bodenmaisu v Bavorském lese navštíví každoročně téměř jeden milion turistů. Dívat se je opravdu na co.

Na vlastní oči uvidíte, jak vzniká sklo. Budete obdivovat, jak mistři skláři přeměňují žhavou masu skla v jedinečný výrobek, jak vytvářejí opravdové umění. Děti i dospělí si mohou vyfoukat vlastní skleněný dárek.

JOSKA je světově proslulý výrobou křišťálových pohárů, které dodává na významné mezinárodní události. Jejich držiteli se stávájí významné osobnosti ze světa kultury i sportu jako například herec Arnold Schwarzenegger, vítěz Světového poháru v lyžování Marcel Hirscher, zpěvák Andreas Gabalier nebo vítěz Formule 1 Sebastian Vettel. Ve zdejších prodejních a výstavních prostorách uvidíte skleněné a křišťálové lustry, poháry, sklenice atd.

Navštívit můžete křišťálovou restauraci s pivní zahrádkou JOSKA a kavárnou „Kristallino“. Těm nejmenším je tu k dispozici pěkné dětské hřiště.

Když přijedete v den konání některé akce, váš zážitek bude o to větší.  JOSKA organizuje pravidelně zajímavé akce pro celou rodinu např. tematické týdny, hudební vystoupení, dětské dny, hledání pokladu, malování na sklo pro děti, zajímavé ukázky zvyků & kultury na pivních zahrádkách atd. 

Termíny jednotlivých akcí najdete na: www.joska.com

Více tipů do Bavorska najdete na webu www.bavorsko-cechy.eu

foto: joska.com

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24