QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Volný prodej "chytrých“ permanentek startuje

08.05.2018 14:34

Fanoušci fotbalové Viktorky Plzeň si mohou pořídit permanentky na nadcházející sezonu už od středy 9. května. Vstupenka letos nabídne řadu nových služeb.

extra_00000

Vstupenky na ligový ročník 2018/2019 budou od středy 9. května v prodeji na pokladnách za severní věží Doosan Areny i online prostřednictvím systému Plzeňská vstupenka.

"Vzhledem k tomu, že si většina stávajících permanentkářů obnovila své místo i pro nadcházející sezonu, jde do volného prodeje limitovaný počet permanentek. Fanoušci, kteří si ji chtějí pořídit, by neměli s nákupem příliš váhat. Na výběr jsou však všechny kategorie i cenové relace,“ informuje mluvčí FC Viktoria Plzeň Václav Hanzlík.

Při koupi permanentky přes počítač nebo  jiné mobilní zařízení, je třeba se zaregistrovat na webu Plzeňské vstupenky, jednoduše zakoupit a permanentka vám bude odeslána poštou. Jedna osoba si může online koupit šest permanentek.

Pokladny v Doosan Areně se otevřou ve středu ve 13 hodin, i zde platí omezení šest permanentek na osobu a je možné platit kartou. Jelikož musí být na každé vstupence vytištěné jméno jejího držitele, zájemci musí vyplnit a podepsat registrační formulář. Podrobnosti jsou k dispozici zde.

V nabídce je varianta STANDARD, která zajistí vstup na domácí zápasy základní části ligy a rezervaci místa na nadstavbu nebo varianta EXTRA, v níž je již obsažena i nadstavbová část.  

Všechny permanentky jsou zároveň "chytrými kartami“, které budou moci fanoušci využívat během celého zápasového dne. Mimo jiné lze s nabitou permicí platit bezkontaktně ve Viktoria shopu, zaplatit u pokladny Doosa Areny za vstupenku, platit u všech stánků s občerstvením na stadionu nebo hradit cestovné u autobusových dopravců integrované dopravy Plzeňska. Fanoušci, kteří na utkání cestují autem, mohou prostřednictvím permanentky zaplatit parkovné ve městě. Platit lze dále na všech místech, kde akceptují elektronickou peněženku Plzeňské karty.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24