QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vyšetření zraku zdarma a bez čekání. Speciální akce proběhne za Plazou

13.07.2018 20:09

Vidíte dobře při jízdě v noci? Pokud máte pochybnosti nebo se chystáte autem na dovolenou, můžete si nechat v sobotu vyšetřit oči.

BESIP_kurz_prvni_pomoci

Vyšetření očí zdarma, simulátor jízdy pod vlivem alkoholu, seznámení se zásadami první pomoci, biketrialovou show i soutěž o tablet, to vše nabídne akce v amfiteátru v Plzni za Plazou, která proběhne v sobotu 14. července od 10 do 15.30 hodin.

Simulátor jízdy pod vlivem alkoholu na místě předvede tým silniční bezpečnosti BESIP. Vysvětlí také, jak poskytnout v případě potřeby první pomoc.

"Všechny zdravotní služby jsou zdarma a bez čekání pro klienty všech zdravotních pojišťoven,“ sděluje za organizátory Aneta Prokšová, obchodní ředitelka Oborové zdravotní pojišťovny. Po celý den je zajištěn doprovodný program pro celou rodinu – biketrialová show Martina Šimůnka, malování na obličej, skákací hrad a lezecká stěna, výroba balónkových zvířátek, soutěž o tablet a další.

Na závěr akce proběhne vyhlášení krajského kola akce Každý krok pomáhá, do které se zapojily chodecké týmy tří charitativních organizací z Plzeňského kraje. Ty si odnesou  celkem 60 tisíc korun. Partnery jsou Dětské centrum Plzeň, Ústav péče o seniory Třemošná a Mezigenerační a dobrovolnické centrum TOTEM.

FOTO: BESIP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24