QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Výstavy, burza i charitativní běh! Tachovsko nabídne celou řadu akcí

20.09.2018 10:53

Výstava háčkovaných zvířátek, burza dětského oblečení i pořad Na Stojáka nebo charitativní běh! Tachovsko nabízí v těchto dnech celou řadu akcí, které pobaví i pomohou...

IMG_1575

Háčkovaná zvířátka nahradí medvědy

Černošín - Něžně háčkovaný čas, tak se jmenuje výstava, která byla zahájena v sobotu 15. září v Černošínském muzeu. Ve výstavě najdete několik desítek háčkovaných zvířátek, deček, polštářků, oděvů a dalších věcí. Do výstavy je zapůjčily šikovné ženy, nejenom z Černošína. Výstava potrvá do konce října a bude otevřena denně od 10 do 16 hodin.

Fotokousky od Jana Picky

Stříbro – Stříbrská knihovna vystavuje soubor fotografií Jana Picky. Výstava nese název Fotokousky a k vidění jsou desítky autorských snímků. Samotná výstava je směsicí záběrů z posledních pěti let,  a také výběr z několika starších výstav. Navštívit ji můžete do 13. října, vždy v provozní době stříbrské knihovny.

Setkání včelařů

Stříbro - Setkání začínajících i pokročilých včelařů je plánováno ve Stříbře na sobotu 22. září od 9 hodin. Místem setkání je klubovna, která se nachází u zahrádek v Palackého ulici - přístup je pod prodejnou nápojů v zatáčce U svinčáku.

Stříbrský bleší trh

Stříbro - Podzimní bleší trh, který nabídne zájemcům různé zboží, se bude konat v sobotu 22. září od 9 do 12 hodin v prostoru bývalé hasičárny na stříbrském náměstí. Případní zájemci o prodejní stůl mohou kontaktovat paní Veselou na tel: 607 927 787.

Ve Stříbře poběží pro Víteček

Stříbro - V neděli 23. září se od 15 hodin bude konat rodinný Běh pro Víteček na stadióně Baník Stříbro. V 15 hodin si kolečko na 400 metrů dají nejmenší účastníci a 15.15 hodin pak startuje běh na 800 metrů, zájemci si mohou dát koleček více. Dobrovolné startovné půjde na pomoc Středisku Víteček v Černošíně, který se stará o handicapované nejen z tachovského regionu.

V Plané zvou na výstavu Toskánko

Planá - V cukrárně U Kostela stále probíhá výstava fotografií  Květoslava Jiránka im memoriam. Výstava zahrnuje soubor snímků z Toskánska stříbrského fotografa a bude k vidění do 30. září.

Zvou Na stojáka

Stříbro - Už ve čtvrtek 20. září se ve stříbrském kině Slavia odehraje vystoupení bavičů Lukáše Pavláska, Karla Hynka a Heřmana Lva, kteří vám svým humorem zpestří večer. Vstupenky můžete zakoupit v kanceláři MKS ve Stříbře (1. patro kina Slavia).

Tachov zve na burzu oblečení

Tachov - V neděli 23. září se v areálu kina Mže v Tachově bude konat burza dětského oblečení, sportovní výbavy, hraček, knih a také i domácích rukodělných produktů. Burza začíná ve 14 hodin a končí v 16 hodin.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24