QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Z autosalonu zmizely tři luxusní vozy! Policie shání svědky - FOTKY

12.12.2017 12:27

Luxusní auta za skoro tři miliony zmizela z autosalonu během uplynulého víkendu. Škoda se vyšplhala na skoro tři miliony. Policie teď shání svědky.

1
123

Případem krádeže trojice luxusních aut se zabývá aktuálně domažlická kriminálka. Vozidla zmizela z autosalonu Car Point v Domažlicích během uplynulých víkendových dnů.

"Kriminalisté Služby kriminální policie a vyšetřování Domažlice zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, ke kterému došlo v blíže nezjištěné době od 13 hodin dne 9. prosince 2017 do 9 hodin dne 11. prosince 2017 v prodejně Car point v Masarykově ulici v Domažlicích," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Škoda dosahuje bezmála tří milionů. "Dosud neznámý pachatelé za užití originálních klíčů odcizili z nezajištěného areálu autosalonu tři osobní motorová vozidla tovární značky Audi A4 Allroad Quattro B8, dva vozy jsou černé barvy, jeden vůz je bílý. Všechna vozidla měla karlovarskou registrační značku," dodává policejní mluvčí.

Policie se teď obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při vyšetřování. Kdokoliv by měl informace, které by policistům mohly pomoct, má se obrátit rovnou na tísňovou linku 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24