QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Za pult hokejového fanshopu se postaví Jakub Jeřábek! Roztočí spinner

19.06.2017 12:59

Prodej permanentek na novou sezónu plzeňských hokejových indiánů běží naplno. Už ve středu se za pult fanshopu postaví Jakub Jeřábek. Připravená je i speciální "spinner" soutěž.

DSC08753

Odchovanec plzeňského hokeje a reprezentant Jakub Jeřábek v současné době tráví nějakou dobu v Plzni před tím, než se vypraví za moře, kde ho čeká nástup do služeb kádru Montreal Canadiens. V řadách plzeňských fanoušků má celé zástupy věrných a ti si teď mohou přijít na své.

Jakub Jeřábek se ve středu 21. června postaví za pult fanshopu v rámci prodeje permanentek. Fanoušci se mohou opět těšit na podpisy a tradiční už bývají i "selfíčka". Prodejní středa bude ovšem tentokrát vyšperkovaná ještě speciální soutěží "Roztočte svůj spinner s Jakubem Jeřábkem". Naplno se spinnery roztočí v 15 hodin. Pro první tři výherce jsou připraveny dresy s podpisem a sada nových spinnerů. Jednoduché to ale nebude, Jakub Jeřábek totiž spinner umí roztočit až na 1:45 minuty a překonat ho tak nebude úplně snadné. Spolu s ním dorazí do fanshopu také David Kvasnička. Oba hráči budou fanouškům k dispozici až do 17. hodiny.

I mimo speciální středy běží prodej permanentních vstupenek na novou sezónu dál. "Prodej permanentek potrvá nepřetržitě až do prvního domácího zápasu sezóny 2017/2018. Prodejním místem je fanshop před stadionem, který je otevřen každý všední den od 9:00 do 15:30, ve středu do 17:00," informuje klub HC Škoda Plzeň.

FOTO: ilustrační HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24