QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zábavní park Bayern Park chystá Český den, rodina bude mít slevu

17.09.2017 9:36

Do parku plného zábavy v Bavorsku jezdí stále více Čechů. Proto Bayern Park připravil speciální Český den, kdy budou mít rodiny slevy. Čtěte podrobnosti.

bayern-park freischuetz
bayern-park freischuetzbp_freischuetz_001bp_freischuetz_002bayern-park-wildwasserbahn-001Burg Fellbachbayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_03bayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_04bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_02bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_01bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_03

Bayern park patří mezi největší zábavní parky v Neměcku, leží poblíž města Dingolfing v Bavorsku. Z Plzně to tedy není tak daleko. Výlet do Bayern parku můžete v pohodě zvládnout za jeden den.

Na 28. září přichystali v Bayern parku Český den. "Ve čtvrtek 28. září můžete v Bayern parku oslavit Den české státnosti. Je pro vás připravena speciální nabídka v podobě zlevněného vstupného o 4 eura," uvádí Simona Fink, koordinátorka česko-bavorské spolupráce.

bayern-park wildwasser-rafting

V Bayern Parku čeká na návštěvníky více než osmdesátka atrakcí.

Velmi oblíbené jsou jízdy na raftech na divoké vodě, bobová dráha Twinbob, jízda na pneumatice či na klasické horské dráze, a samozřejmě nemůžeme zapomenout na vyhledávanou jízdu na vodní skluzavce na kládě a jednu z největších horských drah. „Ta patří dodnes mezi největší horské dráhy na celém světě,“ právem se pyšní Walter Kagerbauer.

Na horské dráze Čarostřelec je jen 50 metrů rovné plochy, ihned potom je člověk vystřelen do adrenalinové zábavy! Za 2,3 sekund z 0 na 80 km/h, čtyři inverze a třikrát hlavou dolů – to je Čarostřelec!

Každoročně přibývají v parku novinky. "Letošní novinkou je vodní svět plný zábavy s pirátským ostrovem. Na ploše 500 metrů čtverečních jsou dvě pirátské lodi a dalších 14 vodních zastavení, kde si přijdou na své nejen děti," uvádí dále Simona Fink.

28. září bude v Bayern Parku otevřeno od 9:00 do 18:00 hodin.

Kompletní reportáž o Bayern Parku, fotky a videa najdete zde.

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24