Záchranka zasahovala u několika nehod, vzletět musel i vrtulník - FOTKY

23.04.2018 9:14     23.04.2018 11:07

Hned několik vážných nehod se od rána odehrálo na silnicích v Plzeňském kraji. Na severní Plzeňsko musel lětet i vrtulník, v Plzni srazila tramvaj ženu.

1
12

Hasiči, policie, ale také záchranáři museli v pondělí ráno vyjíždět k havárii osobního auta na silnici mezi Městem Touškov a obcí Kumberk na severním Plzeňsku (viz foto).

Přesné příčiny nehody stále vyšetřuje policie. Osobní auto skončilo mimo vozovku a převrátilo se na střechu. Hrozivě vypadající nehoda ale nakonec naštěstí neměla vážné následky. "Zraněný muž byl po ošetření převezen na úrazovou ambulanci Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně. Zranění nejsou ohrožující na životě," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Vážné nehody nicméně dál přibývaly. Dopoledne došlo ke střetu skůtru a traktoru v Kožlanech na severním Plzeňsku. "Muž byl letecky přepraven na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň na Lochotíně. Utrpěl mnohačetná zranění a hodnotíme je jako vážná," dodává k další z nehod mluvčí krajské záchranky.

Jednotky IZS musely zasahovat také v Plzni u zastávky Severka, kde srazila tramvaj chodkyni. I v tomto případě záchranka se starší ženou mířila na urgentní příjem kvůli vážným zraněním.

FOTO: ZZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24