QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Začíná velká semifinálová bitva. Házenkáři Talentu přivítají Lovosice

13.04.2017 19:21

První duel bude hostit Městská hala na Slovanech už v pátek 14. dubna. Druhý zápas je na programu v sobotu také v Plzni. 

DSC_8876s

Talentu Robstav –M.A.T. Plzeň se teď do cesty za čtvrtým titulem v řadě postaví tradiční soupeř z Lovosic. Oba týmy už se utkaly ve finále před dvěma lety a loni ve čtvrtfinále. V obou případech zvítězil Talent.

Páteční utkání začne v hale na Slovanech v 18 hodin, druhý zápas uvidí fanoušci také v Plzni, a to v sobotu od 17 hodin. V dalším týdnu se série přesune do Lovosic. Hraje se na tři vítězná utkání.

"V letošní sezoně nás doma v extralize ještě nikdo neporazil, a tak bychom v tom rádi pokračovali,“  říká trenér Talentu Martin Šetlík.

"V semifinále nás čeká těžký soupeř. Víme o přednostech Lovosic. Naše zápasy v play-off bývají vyrovnané a připravujeme se tak, abychom zápasy zvládli,“ pokračuje trenér. 

Hráči Talentu za sebou mají o týden více volna než tým Lovosic, který se do semifinále probojoval po pětizápasové sérii.  Problém s případným vypadnutím ze zápasového rytmu podle  Martina Šetlíka mužstvu nehrozí. "Myslím, že máme natolik zkušený celek, který si s tím poradí,“ dodává kouč.

Na obou stranách nastoupí hráči, kteří dříve hájili barvy soupeře. Na straně Lovosic to bude plzeňský odchovanec David Bičiště. V dresu Talentu zase Josef Jonáš.

FOTO: Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24