QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Západočeské derby ovládli hokejisté Plzně. Karlovarskou Energii porazili 3:1

25.11.2016 19:56     25.11.2016 20:20

Druhé letošní měření sil západočeských celků opět ovládli indiáni. Fanoušci viděli derby, jak se patří. O potyčky a souboje nebyla nouze.

derby

Domácí začali aktivně, do první šance se dostal Lev, ale střela skončila v betonu gólmana Honzíka. Už v páté minutě, se indiánům podařilo otevřít skóre. Po přihrávce Kratěny, se trefil Svoboda.  Hosté pak začali nebezpečně útočit,  chybu při střídání domácích potrestal Davídek. Po 20 minutách tak hráči odcházeli do kabin za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhá třetina přinesla vyrovnané výkony na obou stranách a minimum šancí. Energetici ale začali postupně stále častěji chybovat a trest na sebe nenechal dlouho čekat. Domácí dostal do vedení 2:1 Lev po nahrávce Stacha. Do konce druhé dvacetiminutovky už se skóre nezměnilo.

V posledním dějství se hostí hnali do útoku, ale žádnou z šancí nevyužili. Více než čtyři tisíce diváků v Home Monitoring Aréně se gólu dočkaly až krátce před koncem zápasu, když Energie odvolala gólmana. Do prázdné branky upravil na konečných 3:1 Kubalík.

HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – Kvasnička, Čerešňák, Moravčík, P. Kadlec (A), Pulpán (A), D. Sklenička, Němeček – D. Kubalík, Kracík, T. Svoboda – Lev, Preisinger, Kratěna (C) – Kodýtek, Stach, Hrnka – Vracovský, Koreis, Vondráček.

HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Harant, Dujsík, Rýgl, M. Rohan, Tomáš Dvořák, Benák, Sičák (A) – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Vachovec (A), Skuhravý (C), V. Tomeček – Mullane, Kindl, Gorčík – Davídek, Gríger, Flek.

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24