QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zápas Baníkem je vyprodaný, sektor hostů bude ale prázdný

26.08.2017 17:02

Sektor pro fanoušky hostů při nedělním zápase plzeňské Viktorky s Baníkem bude prázdný, bezpečnostní opatření zůstávají ale v platnosti.

DSC_8535

Nedělní ligové utkání Viktorie Plzeň s Baníkem Ostrava se odehraje před prázdným sektorem pro fanoušky hostů. Příjezd fanoušků Baníku do Plzně se přesto očekává. V platnosti tak zůstávají všechna bezpečnostní opatření.

„Bereme na vědomí a respektujeme rozhodnutí disciplinární komise. Sektor pro fanoušky Baníku tedy zůstane pro toto utkání uzavřený,“ potvrdil mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Zápas s Baníkem je vyprodaný. Sektor hostů ale zůstane prázdný. „Bezpečnostní opatření, která jsou při podobných utkáních běžná, zůstávají i přes absenci fanoušků hostů v platnosti. Zůstane například uzavřená pivovarská lávka, oplocený zůstane i hostující sektor,“ potvrdil mluvčí klubu.

„Samozřejmě to pro nás znamená určitou finanční ztrátu, do zmíněného sektoru nemůžeme prodat ani jednu vstupenku, nicméně se řídíme nařízením disciplinární komise,“ dodal mluvčí Viktorie s tím, že v prodeji v tuto chvíli není a nebude ani jedna vstupenka.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24