QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Zátahy na ubytovny v regionu pokračují!

01.02.2017 11:38

Rozshálé kontroly ubytoven v regionu pokračují. V minulém týdnu byli v pohotovosti policisté v Plzni, teď vyrazili do terénu jejich kolegové na jižním Plzeňsku.

DSC05842

Několikahodinová razie se rozjela na čtyřech místech ve Stodu v tomto týdnu. Do akce šli jak policisté z obvodního oddělení, tak jejich kolegové z cizinecké policie.

"Policisté z odboru cizinecké policie v součinnosti s kolegy z obvodního oddělení Stod prováděli kontrolu ubytoven na území obce Stod. Ve čtyřech objektech bylo zkontrolováno celkem 80 osob, z toho 70 cizinců. Téměř u všech osob proběhla kontrola bez závad. Pouze dvěma osobám byla uložena bloková pokuta na místě," shrnuje výsledky razie mluvčí policie Markéta Fialová.

Kontroly na ubytovnách budou pokračovat nadále. V minulém týdnu proběhla jedna z největších šťár v ubytovacích zařízeních přímo v Plzni. Policisté zkontrolovali několik ubytoven a našli i celostátně hledané osoby. Podrobnosti k mimořádné akci v západočeské metropoli se dočtete v článku zde, kde najdete také fotogalerii z akce.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24