QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zážitkový park EGIDI-Buckel už rozjel sezonu! Vstup je stále zdarma

02.04.2018 18:20

V bavorském městečku Sankt Englmar, kde leží zážitkový park „EGIDI-Buckel“, si určitě užijete báječný den s celou rodinou. Tady se vyřádí nejen děti!

Sant Englmar _bobova draha
Sant Englmar _bobova drahaSant Englmar _novinkazazitkovy_park_sankt_englmar (8)zazitkovy_park_sankt_englmar (12)zazitkovy_park_sankt_englmar (15)Wald Wipfel Weg_foto_QAP (2)Wald Wipfel Weg_foto_QAP (3)Wald Wipfel Weg_foto_QAP (4)zazitkovy_park_sankt_englmar (1)FruehlingSommer-01hausamkopf_1hausamkopf_2bobundcoaster_1_head

Letošní sezonu zahájil „EGIDI-Buckel“ v bavorském Sankt Englmaru 24. března. V parku najdete dvě nejdelší bobové dráhy v celém Bavorském lese, které zaručují hned dvojitou zábavu při bobování!

V rodinném areálu slouží k zábavě hřiště s umělou horolezeckou stěnou, vodní hřiště, bungee-trampolíny, vodní autodrom, simulace dojení krav, různé prolézačky a kryté hřiště se vším, co patří k dětské zábavě. A to není všechno. Většina z těchto atrakcí je zdarma, platí se jízdy na bobových drahách.

Zakoupit si můžete žetony pro jednotlivé jízdy nebo více žetonů pro skupinu. Jednotlivé jízdy stojí 2 Euro (děti), 2,50 Euro (dospělí). Od 6 jízdy jsou slevy a výhodnější jízdné platíte  i za skupinu.

„V tomto roce se můžete těšit na bobování při západu slunce, romantický táborák, grilování a na mnoho dalších atrakcí pro děti i dospělé, jako je například letní tubingová dráha. Na této báječné vodní atrakci najde každý návštěvník osvěžení v horkých letních dnech. Vstup do areálu je zcela zdarma,“ uvedla Simona Fink, koordinátorka bavorsko-české spolupráce u ArberLand Regio.

Přímo u areálu je k dispozici velké parkoviště. A když už budete v Sankt Englmar, nezapomeňte zajít na celoročně otevřeno stezku v koruných stromů WaldWipfelWeg, kde najdete i dům vzhůru nohama nebo stezku optických klamů. 

Více informací najdete v českém jazyce na stránkách parku.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24