Zdrogovaný mladík řádil v Solní ulici, skončil v rukou strážníků - FOTO

16.01.2018 11:42

O pořádný rozruch se postaral v centru Plzně zdrogovaný mladík, kterého museli nakonec krotit strážníci. Měl v sobě "slušný koktejl" drog.

P1150148b
P1150148bP1150148

Lidem, kteří v pondělí procházeli Solní ulicí v Plzni, se před zraky odehrálo pořádně podivné divadlo. Mladý muž tam pomateně křičel, pobíhal různě po chodníku a vrhal se dokonce i do silnice.

"Strážníci, kteří v tu dobu procházeli kolem, udělali přítrž jeho dalšímu jednání. Muže, o kterém měli dobrou místní a osobní znalost ze své předchozí činnosti, jelikož se jednalo o osobu bezdomovce, zastavili. Ukázalo se, že za jeho chováním nestojí alkohol, nýbrž drogy," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Strážníci mladému muži provedli test na drogy a ukázalo se, že toho v sobě měl skutečně dost. "Test na přítomnost omamných a psychotropních látek, kterému se muž podrobil, byl pozitivní na amphetaminy a methamphetaminy. Jelikož byl značně ovlivněn návykovými látkami a v důsledku toho neovládal své chování, ohrožoval svůj život a zdraví, převezla ho hlídka do patřičného zdravotnického zařízení," doplnila mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24