QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zdrogovaný mladík skákal před auta na Americké - FOTO

24.10.2016 10:15

Plné ruce práce měli strážníci s mladíkem, který vzbudil pořádný rozruch na Americké v Plzni. Po tom, co si v jednom z klubů aplikoval drogu, vyrazil přímo mezi projíždějící auta...

131297_1[1]

Strážníci v Plzni mají za sebou opět rušný víkend. zasahovat museli u případů spojených s alkoholem i drogami. Nejspíš největší pozornost na sebe strhl mladík, který skákal přímo před projíždějící auta na Americké.

Na zmateného mladíka upozornili městskou policii svědci. Na místo okamžitě vyrazila hlídka strážníků. "V době jejich příjezdu už ale seděl před jednou z budov. Mladý muž ze Šumperska byl zraněný na ruce. Strážníkům vypověděl to, na co si pamatoval. Údajně se měl přes noc bavit v nedalekém klubu, kde měl taky najít jemu neznámou drogu a tu si také poté injekčně aplikovat," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová. Mladík skončil v péči záchranky, která ho za asistence strážníků převezla do nemocnice.

Naopak alkohol pak sehrál hlavní roli v případu, ke kterému vyjížděli strážníci do Skvrňan na konečnou tramvají. Přímo v kolejišti tam ležel namol zpitý muž. "Strážníkům, kteří dorazili situaci na místo řešit, pak uvedl skutečnost, že při vystupování z vlaku upadl a už není schopen vstát. Neopomněl se pochlubit také tím, že byl nakupovat a místo pečiva si zakoupil dva litry vína a ty pak ihned vypil. Jelikož svým jednáním ohrožoval svůj život, převezli ho strážníci k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici," říká k dalšímu z případů mluvčí městské policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24