Žena přebývala ve vraku na parkovišti u supermarketu na Rokycanské - FOTKY

15.03.2018 12:19

Z databáze hledaných osob vymizelo díky strážníkům ze stanice Územně strážní služby další jméno. Hlídka odhalila ženu, která se ukrývala na parkovišti na Rokycanské.

P3140114
P3140114P3140112P3140117

Při kontrolní obchůzce na Rokycanské ulici v Plzni u zdejšího supermarketu neunikla pozornosti hlídky strážníků žena, kterou dobře znali z předchozích činností. Ženu objevili na parkovišti u vraku vozidla.

Strážníci prolustrovali policejní databázi hledaných osob, čímž se jim potvrdilo, že na jejím předání mají právní zájem státní policisté. "Žena byla strážníky spatřena na parkovišti u vraku vozidla. Lustrace z policejních databází hledaných osob domněnku strážníků jen potvrdila. Pětapadesátiletá Plzeňanka byla převezena na policejní oddělení, kde byla předána mužům zákona k dalším úkonům," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Další úspěch v podobě odhalení hledaného si připsali strážníci na konto ve čtvrtek ráno. "V sadech Pětatřicátníků u Velké synagogy neušel jejich pozornosti čtyřiatřicetiletý muž. Hlídka v něm poznala osobu zařazenou do celostátního pátrání," přidává další z případů mluvčí strážníků.

Foto: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24