QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena zmizela jen den po svých narozeninách! Pátrání je bezvýsledné

16.11.2018 10:53

Policie pátrá v současné době po ženě z Rokycanska, která zmizela jen den po svých narozeninách na Šumavě. Pohybovat se může po celém kraji. Viděli jste ji?

Policie aktuálně pátrá po 49leté ženě z Rokycanska. Iva Pourová zmizela ma začátku listopadu jen den po svých narozeninách. Pátrání po ní je zatím bezvýsledné.

"Žena dne 4. listopadu odešla z rekreačního objektu v Železné Rudě a její pobyt není znám. Není vyloučeno, že se může pohybovat i v jiném státě," říká mluvčí policie Dana Ladmanová.

Žena je vysoká zhruba 160 centimetrů. Bližší popis policie v současné době nemá k dispozici. Obrací se proto na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. "Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, pohybu či výskytu pohřešované ženy, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo  osobně na policejní služebnu. Informace můžete sdělit i prostřednictvím e-mail: kt.ook.podatelna@pcr.cz. Zároveň žádáme ženu, aby se přihlásila na policii," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24