Zfetovaná řidička nabourala hned dvě auta! FOTKY

08.12.2016 10:42

"Spanilá" jízda pod vlivem marihuany a kokainu pro mladou řidičku rozhodně neskončila šťastným dojezdem do cíle. V křižovatce nabourala hned dvě auta. Policie případ dál šetří.

1
12ViewImage.aspx

K nehodě, za kterou stojí drogy, došlo v Horšovském Týně v ulici Dr. E. Beneše. Podle všeho zdrogovaná řidička nedala přednost v jízdě protijedoucímu autu a o karambol bylo postaráno. Teď ji ovšem čekají pořádné oplétačky s policií.

"Osmadvacetiletá řidička osobního vozidla tovární značky Volkswagen Golf jela ve směru jízdy z ulice Dr. E. Beneše na náměstí Republiky, při odbočování doleva nedala přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu Škoda Fabia a došlo ke střetu. Nárazem byla odražena na vozidlo Peugeot Partner stojící na hranici křižovatky," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

V průběhu vyšetřování nehody samozřejmě došlo i na dechové zkoušky, ty byly u všech zúčastněných negativní. Jakmile ovšem došlo na testování na drogy, situace se podstatně změnila. "U řidičky pozitivně reagoval orientační test na přítomnost drog, konkrétně na marihuanu a kokain ve slinách. Žena se dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve v lékařském zařízení," doplnila policejní mluvčí.

Jízda zdrogované ženy tak má účet zhruba 55 tisíc za škody na nabouraných autech. Navíc celou věcí se dál zabývají policisté. Při nehodě se ale naštěstí nikomu nic nestalo.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24