QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zima v lázních Bad Füssing čaruje - FOTKY

05.03.2018 11:09

Bavorské lázně Bad Füssing jsou kouzelné i v zimě. Tady si určitě odpočinete a načerpáte potřební síly. Přitom leží jen tři hodiny jízdy od Plzně, takže můžete vyrazit třeba jen na víkend.

zima v Bad Füssing (1)
zima v Bad Füssing (2)zima v Bad Füssing (1)zima v Bad Füssing (3)zima v Bad Füssing (4)

Chcete si odpočinout? Strávit příjemný víkend v lázních? Vyrazte do Bavorska. Bad Füssing patří mezi nejlepší lázně v Evropě, disponují termálními lázněmi Johannesbad, které jsou největší v Německu.

I zimní procházka po lázních bude balzámem pro vaše unavené tělo. Mrkněte na aktuální fotky, jak zima v městečku čaruje.

Lázeňské městečko bad Füssing leží jen 30 kilometrů od Pasova na hranici s Horním Rakouskem, 150 kilometrů od Mnichova, 250 kilometrů od Prahy. Je to zhruba tři hodiny jízdy z Plzně, jde o jeden z nejslunnějších regionů Německa.

Lázeňské městečko Bad Füssing se řadí k nejoblíbenějším lázeňským místům Evropy a k nejdůležitějším medicínsko-terapeutickým centrům v Německu. K tomuto úspěchu podstatně přispívá především legendární termální voda a zdejší tři termální lázně – Therme1, Europa Therme a Johannesbad.

Každoročně se sem s oblibou vrací celá řada lázeňských hostů. Bad Füssing Vám nabízí tři moderní termální střediska s nejrůznějšími lázeňskými procedurami, mnoha odbornými klinikami, dále Německé centrum tradiční čínské medicíny (TCM) a dva lázeňské domy s pestrým doprovodným programem.

Navíc je zde mnoho možností, jak využít volný čas: krásně upravený lázeňský park, lázeňský orchestr, volnočasový park, který pozvolna ústí do okolních lesů a krajiny podél řeky Innu. Kromě toho najdete v okolí Bad Füssingu zajímavé výletní cíle, které stojí za návštěvu.

Více na: www.bad-fuessing.de

Foto: FCB Informační centrum Bavorský les

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24