QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj okradl majitele baru! Akci provedl přímo před kamerami - FOTKY

25.05.2017 13:11

Zatím neznámý zloděj okradl majitele baru o desítky tisíc, doklady a z podniku si odnesl dokonce i trezor. Policie po něm nyní pátrá a shání pomoc od svědků. Zveřejnila záznamy z kamer!

Případem se zabývají domažličtí kriminalisté, kteří po zloději pátrají. V rámci vyšetřování získali i záznamy z bezpečnostních kamer podniku ve Staňkově. Zloděj provedl svoji výpravu přímo před kamerami.

"K protiprávnímu jednání došlo dne 10. května 2017 v době od 04:55 hodin do 05:25 hodin v herně na náměstí T. G. Masaryka v obci Staňkov. Neznámý pachatel oknem vnikl do vnitřních prostor baru, který prohledal, a odcizil finanční hotovost ve výši 55 tisíc korun, platební kartu a cestovní doklad majitele. Z baru dále vynesl kovový trezor, který však nepoškozený zanechal na dvoře," říká k případu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Zveřejnila proto záznamy z kamer, které zaznameny s největší pravděpodobností zloděje. "Kriminalisté provedli ohledání místa činu, zajistili několik kriminalistických stop a také kamerový záznam, který pro účely trestního řízení poskytl majitel objektu. Žádáme občany, kteří by na zveřejněných fotografiích či kamerovém záznamu osobu pachatele poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158," dodává mluvčí policie.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24