Zloděj probudil ženu spící v obýváku, posvítil na ni baterkou

17.02.2017 14:59

Neskutečný šok musela zažít žena ve Stříbře, ke které se v noci vloupal zloděj. Na spící ženu dokonce posvítil baterkou. Policisté nyní po zloději intenzivně pátrají.

Evakuace na Doubravce_QAP (6)

Zloděj nejspíš nepočítal s tím, že žena, ke které se vloupal, bude spát v obývacím pokoji. A právě na skříňce u pokoje objevil svůj lup.

K vloupání do rodinného domu v Kladrubské ulici ve Stříbře na Tachovsku došlo ve čtvrtek nad ránem. "Pachatel vnikl do domu odemčenými dveřmi. V kuchyni se zmocnil mobilního telefonu ležícího na skříňce poblíž vstupu do obývacího pokoje. Pachatel při krádeži vzbudil poškozenou, která v tu dobu spala v obývacím pokoji. Žena, na kterou pachatel posvítil světlem zřejmě z baterky, se lekla a začala křičet," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová. 

Vyděšený křik lupiče naštěstí vylekal a utekl. Ženě neublížil. Ta ovšem přišla o věci za celkem 12 a půl tisíc a k tomu si navíc děsivou vzpomínku ponese nejspíš do konce života. Po zloději policisté zatím pátrají. "Stříbrští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody. Po pachateli a odcizeném mobilu pátrají," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24