Zloděj se vloupal do auta za bílého dne! Policie shání svědky - FOTKY, VIDEO

21.09.2018 12:53

Plzeňští kriminalisté aktuálně stále pracují na případu vloupání do auta v Doudlevcích. K dispozici už mají nejen fotky, ale také video, na kterém je údajný pachatel...

Plzeňská kriminálka stzále řeší případ vloupání do auta, ke kterému došlo na začátku září v Černické ulici v Plzni Doudlevcích.

Zloděj se vloupal do osobního auta Škoda CITIGO 1. září v době mezi 17:30 až 17:45. Z auta ukradl peněženku s finanční hotovostí.

"Jedná se o muže ve věku 35 až 40 let. Má světlou pleť a na tváři takzvané strniště. Pachatel je štíhlé postavy. V době spáchání činu měl na sobě modrou teplákovou soupravu značky Adidas a na nohou boty modré barvy. Přes rameno měl černou tašku s pruhem. Po spáchání svého činu muž utekl do ulice Preslova v Plzni," říká mluvčí policie Han Rubášová.

Policie má aktuálně k dispozici nejen fotky, ale také video s údajným pachatelem. V souvislosti s případem tak shání svědky. "V případě jakékoliv informace k výše uvedené osobě, prosím, kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," dodává policejní mluvčí.

 


FOTO, VIDEO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24